Instal·lacions de paviments lleugers

No pagui intermediaris, som instal·ladors. Millorem el seu pressupost.
  • Qualitat – Fer les coses bé és la nostra filosofia de vida.
  • Confiança – Més de 20 anys ens avalen.
  • Honradesa – Intentem evitar al client sobrecostos innecessaris.
  • Experiència – Garantia en saber que es troba en les millors mans.
  • Ètica – Serietat i professionalitat són els nostres pilars principals.
  • Rapidesa – Per que el temps no es pot recuperar.

 Contacta’ns

Els nostres Serveis

Instal·lació de tarimes

La tarima flotant És un tipus de paviment que destaca sobretot per la seva rapidesa i facilitat d’instal·lació sobre paviments antics.Avui en dia, és un dels paviments més actuals i estesos a l’hora de resistir el seu sòl.

Contacta’ns

Terres de PVC i Terres de vinil

La seva resistència enfront de diferents agressions i la seva facilitat a l’hora d’instal·lar, mantenir-lo i netejar-lo, a part de la seva estètica i la seva infinitat de models i combinacions, fan d’aquest tipus de paviments sempre una elecció encertada.

Contacta’ns

Instal·lació de moquetes

Des Instal·lacions Blanc posseïm una àmplia experiència en el subministrament i instal·lació de moquetes. Hi ha una àmplia varietat de moquetes de diferents característiques segons la ubicació on es vulgui instal·lar.

Contacta’ns

La nostra Missió

Instal·lacions Blanc pretén ser un lloc de referència per a les persones que posseeixen la necessitat de canviar el seu paviment, d’una manera econòmica, però sense perdre, en cap moment la qualitat. Per això, des Instal·lacions Blanco, tractem directament des dels distribuïdors fins al client, aconseguint d’aquesta manera, una rebaixa significativa en el preu final.
Scroll al inicio