L’experiència turística més gran a Riviera Maya

Molt a prop de les platges del Mar Carib, a Mèxic, es troba situada Riviera Maya, un dels més importants destinacions turístiques de Mèxic. Així que pots prendre la decisió si prefereixes, de viatjar a aquest preciós lloc mexicà, per descomptat que és recomanable fer ús de les ofertes Riviera Maya perquè el viatge no surti massa costós.

Riviera Maya, és el nom amb què s’ha identificat una important zona turística mexicana.Cobreix tot el que és l’extensió del Mar Carib, pertanyent a Mèxic. És a dir, en l’Estat de Quintana Rosego, La seva extensió geogràfica va des del Port Morelos, fins a Punta Allen, és a dir, una extensió de 130km de platja.

Riviera Maya, és una de les millors alternatives turístiques amb què compta Mèxic. Va ser fundeu en l’any 1999, sota l’esforç dels presidents municipals de la zona   i comandats pel Llic. Miquel Ramón Martín, President Municipal en aquest llavors. A partir d’aquesta data Riviera Maya ha transcendit significativament en el rubro turístic mexicà. Són milers els turistes que arriben cada any des de tots els països del món, per gaudir de les ofertes Riviera Maya .

Si ja tens a la mà la informació corresponent a les ofertes RivieraMaya , llavors l’únic que falta és conèixer sobre les diferents opcions que existeixen per per dirigir-se directament al lloc on es vol passar aquest moment tan especial. A continuació una completa llista dels llocs a on poder arribar.

La gran varietat de destins turístics que poden visitar-se fent ús de les ofertes Riviera Maya és: Port Morelos, principal destinació turística de la zona, Platja el Carme la més extensa de les ciutats a la Riviera Maya, Port Aventures, Akumal, el lloc arqueològic de Tulum, Lloc arqueològic maia de Coba i molt més.


  1. Riviera Maya
  2. La Riviera Maya és una zona turística de Mèxic situada al llarg del Mar Carib a l’Estat de Quintana Rosego.  Wikipedia
Scroll al inicio