L’any 2013, Coca Cola va realitzar un anunci publicitari a Xile que va quedar en la memòria del públic. Aquest espot publicitari es va realitzar a la ciutat de Viña del Mar, Xile. El missatge va ser que el 70% de la població xilena té un estil de vida sedentari. Per aquest motiu, és que Coca Cola va crear un taxi que en el seu seient del darrere tenia instal·lat una bicicleta. Amb aquesta bicicleta, el passatger podia realitzar exercici mentre es desplaçava d’un lloc a un altre.
Com més distància marcava el sensor d’aquesta bicicleta, menor era la tarifa que el passatger havia d’abonar pel recorregut.
Kafa, una associació libanesa sense fins de lucre va realitzar una campanya en contra de la violència de gènere que es pateix en aquest país. La mateixa es diu ‘Driving Change … A very Disturbing taxi ride’, la traducció és ‘Conduint el canvi … Un inquietant viatge en taxi’.
Per a això Kafa va emprar un taxi el qual era conduït per una dona. Com a part de la campanya, aquesta xofer es limitava a portar només dones.Durant el recorregut, la xofer era guiada per un GPS que tenia la veu d’un home. A mesura que transcorre el recorregut, la dona rep greuges constants, els quals van incrementant fins al punt de tornar-se violent.
Quan els passatgers volen baixar del taxi perquè no toleren els greuges que rep la dona, un missatge de text els arriba al seu mòbil amb el següent missatge: ‘Si vostè és testimoni d’abús, no et sents darrere i el ignoris. Comparteix aquesta línia directa .. ‘.
El tercer i últim espot publicitari sobre taxis va ser filmat a la ciutat de Toronto, Canadà. El mateix es tracta sobre un taxi cubà que recorre els carrers de l’esmentada ciutat canadenca. Però a més de tractar-se d’un vehicle de la nació caribenya, el xofer del mateix també està vestit com cubà com si en el seu propi país es trobés. A mesura que realitza el recorregut es troba amb altres individus cubans que el saluden amb la característica calidesa llatinoamericana.
El taxi de color turquesa aventó passatgers desprevinguts, a molts dels quals va portar a l’aeroport per donar-los un obsequi final: viatges gratuïts a Cuba. Aquests butlletes tenien tot inclòs per anar de vacances cap a l’illa caribenya.